Raakau

Raakau är ett verktyg för att att lösa blockeringar i kroppen. Med hjälp av en träpinne (raakau) jobbar vi med tekniker för att öppna upp kroppen och få energin att flöda bättre. Traditionen att använda en raakau kommer från Nya Zeeland och Maori folket. De har länge jobbat med kroppen och specifika punkter för att släppa blockeringar, få igång livsflödet och lugna sinnet. Sophie kommer vägleda passet på Maori vis för att du skall få balans i din kropp.

 

* bättre energiflöde i kroppen

* släpp blockeringar och spänningar i stela muskler

* landa i nuet och släppa den ältande tankeverksamheten

 

När vi har blockeringar i kroppen kan vi uppleva smärta medan vi jobbar med att släppa ut det som vi burit på. Ibland är det sådant vi själva upplevt eller skapat och ibland kan det komma av vårt arv från tidigare generationer. Var beredd på att våga känna smärtan när du tillåter blockeringar att lösas upp.

 

Kom i bekväma kläder. En raakau finns att låna. Efter att ha stimulerat kroppen så kan man uppleva att energin flödar mer intensivt samt att olika delar av kroppen aktiveras lite extra.Anmälan är bindande, Vid avbokning inom 48 timmar betalas ej avgiften tillbaka.