Funktionell träning/cirkelträning


Ett 45 minuters cirkelträningspass för hela kroppen där du framför allt jobbar med din egen kroppsvikt och enkla redskap.


I höst kommer vi att utöka våra träningspass och har platser kvar på passet kl 18:00 på onsdagar med början den 24/8.Pris: Termin 15 veckor 1350 kr eller 5 gånger för 500 kr.

Du kan även boka enskilda PT-pass med mig. 

Boka dig genom att maila lollobacklund@hotmail.com. Du kan även boka pass med ett gäng vänner, familjen eller kanske kollegor. Detta bokas också genom mailkontakt.Jag som håller i passen heter Louise och jag arbetar som träningscoach och håller i både grupp-pass och i enskilda PT-pass. När du kommer till mig för att träna så utgår vi efter dina behov och din förmåga, men jag utmanar dig till att ta klivet utanför din trygghetszon, då jag vet att det är där du växer och får bättre resultat.På mina grupp-pass utgår jag ifrån vad du och gruppen behöver och vad ni vill ha ut av er träning. Jag vill stötta dig till en aktiv vardag och använder mig därför av redskap många har hemma eller som är lätta att få tag i. Vare sig du kommer till mina grupp-pass eller på enskilda PT-pass så ska du känna dig trygg i att jag ser dig, stöttar dig utifrån din förmåga, att jag sporrar dig till att utvecklas och att träningen ska vara rolig.Visst ses vi i höst!?