Sensing Yoga - kurs 3 tillfällen Start 11/6 kl 17:45

Nya kurser startar regelbundet - maila oss gärna vid intresse eller kika på boka.se/andrummet för nästa kursstart


Sensing Yoga är en yogaform som passar alla. Många tror att man måste vara vig och rörlig när man yogar men i sensing är det inte alls så. Du rör dig efter din kropps villkor och friheten i dina rörelser ökar tack vare sensing. I Sensing så rör vi oss så som vi är ämnade att röra oss, naturligt, mjukt och kravlöst. Vi jobbar mycket med att pandikulera/kroppsgäspa, vilket är en medfödd rörelse. Pandikulering är en sträckning på inandning som hjälper musklerna att återfå sin naturliga vilolängd. Kroppens nervsystem aktiveras och oxytocin, kroppens lugn och ro hormon frigörs, vilket hjälper oss att slappna av. Detta minskar också på känslan av stress, oro, smärta och ångest i våra kroppar.

Vi aktiverar och höjer vår vaguston, kramar ur och återfuktar vår bindväv/fascia och hittar hem i vår psoas. Sensing är väldigt återhämtande för både kropp, själ och sinne och stödjer kroppens självläkningssystem.


Jag guidar dig genom passet med förslag på rörelser och du gör enbart det som din kropp vill göra just nu.

Jag kombinerar sensing med andningsövningar, energitekniker bla från den kinesiska medicinen och andra energigivande och/eller avslappnande övningar. Min önskan är att du kan ta med dig så många verktyg som möjligt med dig hem och använda i din vardag.


Under mina pass tar vi eteriska oljor till hjälp för att lättare nå ett avslappnat tillstånd, eller för att vid behov hitta ny energi eller annat vi under aktuellt pass fokuserar på att uppnå. Dessa eteriska oljor är av högsta kvalitet och är helt rena. 


Jag kommer till stor del att anpassa dessa 5 pass efter deltagarnas behov och önskemål.Tid: Tisdagar kl 17:45-18:45

Pris: 450 kr


Max antal 12 stycken. Kursen blir av vid 6 bokade deltagare. Anmälan är bindande, vid avbokning återbetalas avgiften om annan i kö väljer att ta sin plats.

Ingen återbetalning om man missar något tillfälle. Återbetalning av kursavgift mot läkarintyg 7 dagar innan kursstart.