Absolut Avslappning


En härligt avslappnande massage för spänd rygg, nacke och axlar som avslutas med en massage för ansikte och skalp samt varm handduk och en välgörande ansiktskräm.

45 min                         690 kr

60 min                         840 kr


Ansitksmassage 30 minuter


En djuprt avslappnande ansiktsmassage i kombination med massage av dekolletage, nacke/axlar och skalp samt varm handduk och en välgörande ansiktskräm.

OBS! Vi kommer att avlägsna Make Up om du bär det när kommer till oss, så ta med dig smink om du vill vara sminkad när du går härifrån. 

30 min                          575 kr


Hot Stone Massage


En massagebehandling efter behov tillsammans med varma stenar som läggs på kroppen och som används i massagen. Verkar djupt avslappnande.

60 min                          850 kr


Regndroppstekniken


Regndroppstekniken är en mjuk och varsam massage på fötter och rygg. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används. Effektiv vid rygg- och nackproblem och spända muskler. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret, stödjer kroppens system och självläkning från cellnivå. Behandlingen verkar också effektivt på ditt humör och kan vara känslomässigt läkande då oljorna påverkar hjärnans känslocentrum genom doftsinnet.


60 min                          870 kr  

 


Rengdropp & Massage - kombo


Här kombineras Regndroppstekniken på rygg med en mer djupgående massage på rygg och nacke efter behov. Eteriska oljor av hög kvalitet används och behandlingen avslutas med en varm handduk.

60 min                        850 kr


Aromamassage


En härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans väljer vi mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

60 min                          850 kr

 

NAT – Neuro Auricular Technique


NAT är en behandling som kan öka rörlighet och välbefinnande vid migrän, whiplash och andra problem i nacke och axlar. Har visat sig vara lugnande och balanserande. Här arbetar terapeuten med eteriska oljor och en glasstav på nacke och bröstrygg.

30 min                          590 kr


Stressbuster


Stressbuster är en kortare men väldigt effektiv nackmassage med avslappnande och rogivande eteriska oljor från Young living. Skapar ett lugn och en härlig avslappning för stressad nacke och axlar. 

20 min                          550 kr

 

Reikihealing


Reikihealing är en djupt avslappnande och stressreducerande metod, som ökar kroppens naturliga självläkande resurser. Det är en beröringsterapi, där man genom handpåläggning kanaliserar och därmed förstärker flödet av livsenergi, också kallad bl.a. ki-energi, till kroppen. 

60 min                          770 kr

 

Healingmassage


En kombination av massage och healing som anpassas efter behov. 

45 min                          670 kr

60 min                          820 krAccess Bars


Access Bars är en djupt avslappnande och avstressande behandling. Under behandlingen ligger du på en bänk med filtar på dig och bara vilar. 32 punkter på huvudet berörs lätt, punkter där vi lagrar tankar, känslor, attityder, kontroll och upplevelser. Vid beröring av dessa punkter så öppnas energiflödet upp i din kropp och du kan med lätthet släppa på begränsningar och blockeringar. Den startar en läkning i kroppen på bland annat det fysiska, psykiska och emotionella planet.

70 min                          770 kr

3 kort - behandlingarns utförs inom 2 månader - 2000 kr