ANDRUMMET -

VI VILL GE DIG LITE ANDRUM

Vi vill ge dig lite andrum

Vi som har startat Andrummet är vi, två systrar,

Maria & Louise. Vi har länge haft en dröm att få arbeta på en plats tillsammans, med våra egna erfarenheter och olika utbildningar, men med samma mål, att hjälpa människor till en bättre hälsa och välmående. Att få vara ett stöd och kunna bidra med våra verktyg på människors resa genom livet.

 Att hitta Andrummet gjorde att vi kunde förverkliga denna dröm, tillsammans med flera terapeueter och instruktörer, vilket är ren magi.

Vi hoppas verkligen att Andrummet kan

bli just ett andrum för dig.

En plats där du kan tanka energi, skapa möjligheter till en bättre inre och yttre hälsa och ett ökat välmående på alla plan.


Våra terapeuter

LOUISE BACKLUND 

MASSÖR, PASSINSTRUKTÖR/PT

Jag är massör och älskar att arbeta med problemlösning. Jag jobbar med klassisk massage och jag väver ofta in Gua Sha och koppning i mina behandlingar. Då jag har tränat mycket i hela mitt liv och ser jag kroppen som en helhet så ger jag gärna råd om träning och stretchning för att öka behandlingens effekter. Mig träffar ni också i vår källare där jag håller pass i funktionell träning. Jag är nyutbildad PT och hjälper dig gärna med träning, tips, råd och motivation. Är du intresserad av att träffa mig så mailar du mig och så bokar vi ett möte. 

MARIA BACKLUND 

MASSÖR, HERB PHARMA NATURTERAPEUT, SENSINGYOGAINSTRUKTÖR

Jag jobbar som massör och blandar klassisk massage med olika tekniker efter behov och önskemål. Jag arbetar mycket med eteriska oljor, avslappnande behandlingar och healing, men även mycket med de mer djupgående teknikerna Gua Sha och Koppning. 

Jag är yogainstruktör och håller klasser i aromayoga och sensingyoga. I mina yogaklasser fokuserar vi mycket inåt, lyssnar på kroppen och hjälper kropp och sinne att slappna av. Därför passar även Yoga Nidra mig perfekt, något jag också delar med mig av i klasser på Andrummet. Jag utbildar mig till Herb Pharma Naurterapeut och utför då blodanalys och högteknologisk akupunktur, för att se och balansera olika obalanser i din kropp och sinne. Jag använder då akupunktur (nålfri), öronakupunktur och andra metoder. Jag ger råd om livsstilsförändringar och rekommenderar örter utifrån behov. 

01

ELIN SEGERLIND

Soul Realignment® Practitioner

Elin Segerlind heter jag som driver Soul Print och är utbildad Soul Realignment® Practitioner. Född i lejonets tecken och älskar allt som växer; mina barn, kärleken till min man, naturen och personligheter. Jag kommer att genomföra mina behandlingar via skype, men du bokar dem på andrummets bokasida.

Soul Realignment® är en teknik där jag går in i Akasha arkivet och hämtar information från din själs Divine Soul Blueprint, din alldeles egna själsbok. Alla val din själ tagit i tidigare liv och i detta liv finns sparade här. Positiva val som gynnat din själ men även negativa val som skapat blockeringar. Att bli medveten om dessa blockeringar, ta bort dem och kunna ta tillbaka kontrollen är den stora transformationen som jag med hjälp av Soul Realignment® erbjuder dig. 

01

THERÉSE BOMBERG

Professionell Certifierad ICP Coach 

Jag, Therése Bomberg, är utbildad professionell certifierad ICF coach och erbjuder nu möjligheten att boka individuell
coachning här på Andrummet.

Jag arbetat inom ledande positioner i tillverkande industrin i över 20 år, certifierad Professionell
Coach enligt ICF på PCC nivå och Certifierad inom Yoga Alliance som yogainstruktör.

Som coach är jag ditt verktyg där du får insikt i vad du vill, vad som behövs för att du ska få det du vill
och sen också få det gjort!

Som professionell coach är det min uppgift att du som klient får en framgångsrik resa i just din
förändringsprocess.

Fler fina människor som ni möter i vår källare

på Yoga, cirklar och olika event

CAMILLA

YOGALÄRARE 

Jag har hållit yogaklasser i mitt företag Yogaloveraw i snart 19 år. Yogaformerna som jag jobbar med är: Yinyoga, Kundaliniyoga, Ashtangayoga och FlyYoga. Min viktigaste uppgift är att skapa att tryggt space för dig - att uppleva Yoga samt att göra Yogan till din.SOPHIE

MEDIUM

Jag har sedan 2012 verkat som Medium och Healer. Förutom individuella healing och medium sessioner så lär jag ut mediumskap och coachar i personlig utveckling för grupper och individer. Jag håller regelbundna cirklar och workshops både i Sverige och internationellt.


För mig är den viktigaste delen i mitt mediumskap att lära ut verktyg för att människor skall kunna växa och hjälpa sig själva.


På Andrummet håller jag i Seans, Medial Cirkel, Raaku och privata sittningar.