ANDRUMMET -

VI VILL GE DIG LITE ANDRUM

Vi vill ge dig lite andrum

Vi som har startat Andrummet är vi, två systrar,

Maria & Louise. Vi har länge haft en dröm att få arbeta på en plats tillsammans, med våra egna erfarenheter och olika utbildningar, men med samma mål, att hjälpa människor till en bättre hälsa och välmående. Att få vara ett stöd och kunna bidra med våra verktyg på människors resa genom livet.

 Att hitta Andrummet gjorde att vi kunde förverkliga denna dröm, tillsammans med flera terapeueter och instruktörer, vilket är ren magi.

Vi hoppas verkligen att Andrummet kan

bli just ett andrum för dig.

En plats där du kan tanka energi, skapa möjligheter till en bättre inre och yttre hälsa och ett ökat välmående på alla plan.


Våra terapeuter

LOUISE BACKLUND 

MASSÖR, PASSINSTRUKTÖR/PT

Jag är massör och älskar att arbeta med problemlösning. Jag jobbar med klassisk massage och jag väver ofta in Gua Sha och koppning i mina behandlingar. Då jag har tränat mycket i hela mitt liv och ser jag kroppen som en helhet så ger jag gärna råd om träning och stretchning för att öka behandlingens effekter. Mig träffar ni också i vår källare där jag håller pass i funktionell träning. Jag är nyutbildad PT och hjälper dig gärna med träning, tips, råd och motivation. Är du intresserad av att träffa mig så mailar du mig och så bokar vi ett möte. 

MARIA BACKLUND 

MASSÖR, HERB PHARMA NATURTERAPEUT, SENSINGYOGAINSTRUKTÖR

Jag jobbar som massör och blandar klassisk massage med olika tekniker efter behov och önskemål. Jag arbetar mycket med eteriska oljor, avslappnande behandlingar och healing, men även mycket med de mer djupgående teknikerna Gua Sha och Koppning. 

Jag är yogainstruktör och håller klasser i aromayoga och sensingyoga. I mina yogaklasser fokuserar vi mycket inåt, lyssnar på kroppen och hjälper kropp och sinne att slappna av. Därför passar även Yoga Nidra mig perfekt, något jag också delar med mig av i klasser på Andrummet. Jag utbildar mig till Herb Pharma Naurterapeut och utför då blodanalys och högteknologisk akupunktur, för att se och balansera olika obalanser i din kropp och sinne. Jag använder då akupunktur (nålfri), öronakupunktur och andra metoder. Jag ger råd om livsstilsförändringar och rekommenderar örter utifrån behov.