NADA -Öronakupunktur


En alternativ eller kompletterande behandling vid stress, oro, ångest, smärta, sömnsvårigheter och/eller beroenden. 5 korta, mycket tunna, sterila nålar sätts på bestämda punkter i båda öronen. Du sitter eller ligger och vilar i ca 40 minuter.

45 min                          690 kr 

 

NADA - Kulplåster/Akupressurett alternativ och komplement till öronakupunktur

15 min                          350 kr


Ljusterapi 30 minuter


Ta med linsvätska om du har linser eller använd glasögon.


Räkna med att det kan krävas 5-10 behandlingar för att uppnå önskat resultat, även om många upplever skillnad redan efter förstas gången. Detta är väldigt individuellt. Du kan välja att köpa ett paket med 5 eller 10 behandlingar till ett förmånligt pris.

Depression som orsakas av brist av ljus kan behandlas framgångsrikt med Bioptron ljusterapi.


Bioptrons ljusterapi kan även bl.a:
Lindra smärta
Påskynda sårläkning
Stödja kroppens självläkningsförmåga
Stärka kroppens immunförsvar
Under behandlingen ligger du på behandlingsbänk och tittar in i ljusterapilampan. Om du har linser så ta gärna med linsvätska så du kan ta ur dem under behandlingen.
Vid behandling av smärta eller annan problematik så belyses även problemområdet.
Jag lägger vid behov till färgat ljus efter det vita ljuset.
Bioptrons ljusteknik är en världsomspännande patenterad ljusbehandling och är en medicinsk ljusterapiutrustning med en särskild optisk enhet som avger ljus som påminner om det område av det elektromagnetiska spektrumet som produceras naturligt av solen, men utan UV- strålning.
Ljuset stimulerar olika biologiska processer i organismen på ett positivt sätt och som därmed stärker kroppens funktioner.
Bioptrons ljusterapi kan med fördel användas som en kompletterande behandling för att stödja konventionella medicinska metoder.
Bioptron tekniken används numera i stor omfattning och har blivit accepterad inom medicinen som en användningsvänlig, effektiv, icke-farmakologisk medicinsk metod. Under över 20 år av klinisk forskning över hela världen har den visat sig vara till hjälp vid traditionell behandling av akuta och kroniska skador såväl som postoperativa skador.


30 min - 550:- 


Ljusterapi + öronakupunktur/NADA


Ta med linsvätska om du använder linser eller använd glasögon.
Ofta krävs mellan 5-10 behandlingar för att uppnå önskat resultat, även om många upplever skillnad redan efter förstas gången. Detta är väldigt individuellt. Du kan välja att köpa ett paket med 5 eller 10 behandlingar till ett förmånligt pris.

Kombinationen med Öronakupunktur/öronakupunktur och Bioptrons ljusterapi är fantastisk. 


45 minuter - 690:-


Massage & Nada/Öronakupunktur 60 min


I denna behandling får du NADA/Öronakupunktur innan du får massage och behåller nålarna under massagen. Efteråt får du kulplåster om du önskar.

60 min 830 :-