Zonterapi - Linda Medina Karlsson gästar Andrummet med behandlingar 

Jag heter Linda Medina Karlsson och jag kommer att gästa Andrummet den 26/10 för att utföra Zonterapi. Mina behandlingar på Andrummet bokas via boka.se/andrummet.


Jag jobbar med flera olika kroppsbehandlingar med fokus på att hjälpa kroppens egna självläkningssystem vilket är något jag verkligen brinner för. Zonterapi är en av världens äldsta läkekonster som påverkar hela kroppen, både fysiskt och psykiskt samt hjälper till med självläkning.


Den formen av Zonterapi jag utför heter Zonterapi 3D vilket är framforskad och vidareutvecklat form av den klassiska zonterapin av Henrik Hellberg. Den ger mycket goda resultat bland annat genom att all blodcirkulation aktiveras, att immunförsvaret stärks upp samt att kroppen renas och balanseras.


Zonterapi utförs främstpå fötter och underben som har zonsystem som speglar hela vår kropp. Aktivitet och massage på dessa zoner, mend bara händerna som verktyg öppnar blockeringar och stagnationer så att cirkulationen ökar. Terapin ger vävnaden syre och näring vilket leder till att den kan göra sig av med avfallsämnen.

Resultatet blir att kroppen återställer den inre jämvikten som den alltid strävar efter att uppnå.Zonterapi kan effektivt behandla:mag- och tarmbesvär, migrän och huvudvärk, allergi, astma och eksem, mensvärk, menstruationsstörningar och hormonella besvär, inflammationer, utmattningssymtom, stress och sömnbesvär.