Sensing Yoga/Yoga Nidra för lugn och ro


Detta är pass för dig som behöver eller vill ha ett kort och lugnt pass, för återhämtning och vila. Detta passar alla, men särskilt dig som är i en utmattning eller i riskzonen för utmattning, för dig med mycket smärtor, oro eller stress i livet men också för dig som vill ha ett härligt pass, mitt på dagen. Det är inte mycket prat och förklaringar under passet utan enbart korta, enkla instruktioner.
Yoga Nidra betyder yogisk sömn och är en guidad meditation, där man vill att kroppen vilar och gärna somnar, men sinnet är vaket och fokuserat. Detta är väldigt återhämtande och avslappnande för både kropp och själ.

Sensing Yoga är en yogaform som passar alla. I Sensing Yoga så rör vi oss så som vi är ämnade att röra oss, naturligt, mjukt och kravlöst. En stor del av Sensing Yoga är pandikuleringar där vi sträcker ut kroppen, under inandning, för att kroppens muskler och vävnader genom kommunikation med hjärnan, ska slappnar av eller aktiveras. Vi jobbar mycket med att balansera vår vagus, återfukta vår bindväv och hitta hem i vår psoas. Jag guidar dig genom passet och du gör enbart det som dina kropp vill göra just nu.


Datum: 3/11, 10/11 och 24/11. Efter detta finns möjlighet till fortsättning om intresse finns.

Tid: 11:00-11:45

Pris: 120


Max antal 8 stycken.  Anmälan är bindande, vid avbokning återbetalas avgiften om annan i kö väljer att ta sin plats.