Kreativ dans


Kreativ dans är befriande, glädjande & energigivande dansrörelser utan prestationskrav. Vi följer med vad kroppen vill uttrycka. Fysiska, aktsamma beröringar inom gruppen hjälper till. Denna kurs är för alla, kvinna som man.

Du kommer till "Andrummet" kanske lite trött och tung... sedan börjar musiken och två händer håller i dina. Vi dansar en cirkeldans tillsammans med slutna ögon... allt som du inte behöver ha med dig "här och nu" rinner iväg... Snart känner du glädje, trygghet och samhörighet med hela gruppen.

Detta beskriver hur vi börjar varje gång. Det finns övningar, medvetna, aktsama beröringar (kropp & själ) och självklart är det dans.

Vid varje möte har vi olika teman, som till exempel : de fem elementen (jord, luft, eld, vatten och eter = kärlek). Musiken anpassar sig temat och ger dig en känsla av det aktuella elementet.

Om du gillar/längtar efter musik, dans och beröring, kom och var med.

Kursen är öppen, vilken innebär att du kan börja när som helst. Priset varierer om du kommer varje gång (mindre) eller om du kommer då och då (lite mer).

Jag ser fram emot att få följa med dig lite på vägen till dig... Jag är så tacksam att vi har möjlighet att uppleva detta tillsammans på "Andrummet".


Startdatum: Startdatum är ännu inte satt. Är du intresserad av att delta på kreativ dans så maila Monika om ditt intresse.
Kommande datum: 
Max antal: 12
Pris: boka hela kursen 150 kr per gång. Enstaka tillfälle 200 kr per gång.


Vid mindre än 5 deltagare blir inte kursen av och du får avgiften tillbaka.
Boka din plats genom att maila Monika på monika.luecke@t-online.de.
vid frågor vänligen maila Monika