Liberated Heart - en helt ny Workshop med David Appelgren

6 maj kl 10:00-18:00. 


Befria ditt hjärta! Våra hjärtan bär på en otrolig visdom som väntar på att få sättas fri. Tyvärr gör det moderna livet det svårt för oss människor att befria våra hjärtan från det runt oss som kan hålla oss från vår fulla potential. Unna dig en heldag, där du bara får slappna av och sjunka in i ditt hjärtas mjuka visdom.

 

Vi kommer ha en heldag på Andrummet där vi djup dyker in i hjärtat och vårt inre universum och frisätter kapaciteten som bor i vår bröstkorg. Hjärtats röst är densamma som själens röst och det finns sätt och övningar som ställer in våra hjärtan så att vi blir mer mottagliga för den enorma visdomen som själen och hjärtat har att förmedla till oss.

 

Detta är en fortsättningsworkshop på David Appelgrens ”Heart Sparks”, som en påbyggnad av det du lärt dig under den föreläsningen, men du behöver inte ha gått på den föreläsningen för att vara med på ”The Liberated Heart”, inga förkunskaper behövs, kom som du är.

 

Som moderna människor lever vi oftast från huvudet, där hjärnan och egot får diktera för oss hur vi ska leva våra liv. Tätt sammanlänkat med huvudets röst kommer ofta stress över val i livet, dualitet och egocentrism. Vi behöver såklart hjärnan för att leva på den här jorden, men med övningar och hjärtandningar så kan vi låta hjärtat vara piloten i vår kropp. En ökad intuition och minskad stress brukar vara det första som deltagarna på mina hjärtworkshops rapporterar till mig.


Ta tillfället i akt att följa hjärtats väg genom livet genom Davids nya kurser om att frisätta ditt hjärta till nya höjder och upplevelser. Våga lita på din intuition mer och sätt ditt hjärta fri.

 

Under den här dagen deltar du i en workshop där du kommer bli guidad på att släppa på vissa trauman, energiband och annat som kan knycka energi och fokus i ditt liv. Du får verktyg som leder dig vidare till själens fulla utveckling och potential

 

Vad vi kommer göra under dagen

 

  • Klippa band till hjärtat som kan ligga kvar från tidigare relationer som stjäl fokus och energi från oss
  • Chakrabalansering så att våra chakran blir lika stora, flödar i större kraft och blir harmoniserade
  • Övningar för att lära oss att se bättre med vårt tredje öga
  • Hjärtandningar för koherens i kroppen
  • Djupare hjärtmeditationer
  • Aktivera de sju strålarna runt huvudet, som förstärker trejde ögats förmåga. Det är även en del i att tända glorian runt huvudet som helgon och mästare syns avbildade med.
  • Användning av röst och rörelse för att komma in i kroppen och räta upp våra energetiska fält.
  • Och mer därtill.

Så vill du utveckla dina andliga förmågor, förstärka din intuition och leva mer från hjärtat är du varmt välkommen på ”The Liberated Heart”-workshopen. Vi ses!

 

Vi ser fram emot att se Dig på Andrummet

 

Tid: 10.00 – ca 18.00 Lördagen den 6:e maj

Plats: Andrummets källare Ringvägen 17 Vaggeryd

Pris: 795:-

Eventet blir av vid minst 6 bokade. Max antal 14 bokade. 

Anmälan: För att boka din plats bokar du din plats på boka.se/andrummet och Swishar hela beloppet till 0703774612 (Maria Backlund).

Avbokningsregler: Vid avbokning 10 dagar innan event återbetalas avgiften, inom 10 dagar så återbetalas ingen avgift vid avbokning, men du får gärna skicka annan deltagare i ditt ställe.

Ta med: Bekväma kläder, vattenflaska, mat för dagen. Vi bjuder på

För frågor angående workshoppen kontakta David Appelgren via facebook eller 0708 - 84 52 44