Kvinnocirkel


Rebecka Abrahamsson kommer under våren att anordna kvinnocirklar på andrummet.


I mitt företag Hjärtats väg erbjuder jag tjänster som samtals terapeut och healer, vägledande coach och inspiratör. Jag har under tre års tid varit delaktig i en kvinnocirkel online med kvinnor från hela världen i syfte att stärka och inspirerar varandra.

För mig har detta varit en plats där jag har kunnat landa och andas ut. Jag har fått öva mig i att vara mig själv, utrycka mina behov och dela min längtan. Jag har blivit hållen i fullständig acceptans när livet varit utmanande samtidigt har jag utmanat mig själv i att ta mer plats.

Att få dela detta med er på en fysisk plats känns magiskt och exalterande.

Under fem träffar kommer du få uppleva njutning, avslappning, glädje och en magisk syster gemenskap. Meditation och samtal kommer vara en stor del av cirkeln.


Varje träff börjar med en meditation där vi går in i våra kroppar och släpper energier som håller oss tillbaka. Efter meditation kommer var och en av er få dela vart i livet ni befinner er just nu eller vad som kom upp under meditationen.

Varje träff kommer ha olika teman i meditationen. Första träffen kommer handla om att lära känna varandra och mig. Vi kommer öva oss i att lyssna och bli lyssnad på i ett tryggt utrymma.


Du behöver inga som helst förkunskaper för att delta. Det enda du behöver är en längtan och en nyfikenhet. Ingen press, inga krav bara viljan.

Kontakta mig gärna på Facebook eller Instagram om du har frågor eller är nyfiken så berättar jag gärna mer.


Imagine a woman who values the woman in her life.

A woman who sits in cirkel of women.

Who is reminded of the truth about her self when she forgets.

Imagen yourself as this woman.


Nästa kvinnorcirkeln börjar söndagen den 24 mars . Vi träffas 5 gånger, varje söndag i 90 minuter varje gång och priset för denna resa tillsammans kommer att kosta 1000 kr. Max 6 deltagare. Jag hoppas jag får träffa dig under 2022.
Boka din plats på boka.se/andrummet

rebecka.hjartatsvag@gmail.com