Andrummet Experience 

OBS! Framflyttat. Nytt datum kommer inom kort!


Under denna förmiddag kommer du att få testa på vad vi har att erbjuda i källaren hos oss på Andrummet under hösten.


Louise kommer att leda er under ett kortare träningspass där ni får testa på några av övningarna hon använder sig av i sin cirkelträning. Hon kommer att berätta om sitt koncept och om hur hon lägger upp sina pass. Du får även veta mer om hur du går till väga om du vill ha hjälp av henne som träningscoach under hösten.


Efter detta kommer Maria att leda er under ett kortare Sensingyogapass där vi skakar av oss det vi inte längre behöver bära på och sträcker ut kroppen. Vi lugnar vårt nervsystem och kommer till ro i våra kroppar.


Sophie tar sedan över och ni får prova på Raakau, ett verktyg för att lösa blockeringar i kroppen. Med hjälp av en träpinne (raakau) jobbar vi med tekniker för att öppna upp kroppen och få energin att flöda bättre. Traditionen att använda en raakau kommer från Nya Zeeland och Maori folket. De har länge jobbat med kroppen och specifika punkter för att släppa blockeringar, få i gång livsflödet och lugna sinnet. Sophie kommer vägleda passet på Maori vis för att du skall få balans i din kropp.


Vi avslutar dagen med en härlig vila under ledning av Camilla och hennes fantastiska Gong-spel. Med hjälp av soundhealing (ljud - vibrationer - frekvenser) så hjälper vi våra celler, vårt nervsystem, vår fysiska kropp, vårt sinne, vårt hjärta och vår energi-kropp att återställa sig till förbättrad balans och harmoni. Detta kommer ni att få uppleva, nerbäddade under filt på yogamattan, som avslutning på dagen.

Vi bjuder på en fika och då har ni också möjlighet att prata mer med våra passledare och ställa frågor. Vi finns också kvar efter eventet om det kommit upp frågor under dagen.


Detta är en fantastisk möjlighet att få testa våra aktiviteter och denna dag är för alla. Dagens pass är anpassade så att alla ska kunna vara med och delta oavsett utgångsläge och oavsett om du testat våra pass tidigare eller inte. Det kommer att bli en mysig förmiddag hos oss och vi hoppas på att få se just dig där.


Pris: 150 kr

Emdast 12 platser

Bokas på boka.se/andrummet och swishar avgiften på 150 kr till 0703774612. Märk swishen med ditt namn.

Vid avbokning återbetalas avgiften endast om annan i kö väljer att ta sin plats. Om du inte kan delta får du gärna lämna över platsen till någon annan.