Dermapen Red Carpet treatment


Red Carpet treatment är en ny unik behandling som piggar upp trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. Behandlingen är särskilt utformad för att förbereda huden inför den viktiga eventet eller festen. Du får en perfekt hy med strålande lyster . Detta är en kollagenstimulerande behandling som ger huden en perfekt porslinsliknande finish.


40 min - 1000 SEK


Dermapen4


Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen4 kan utföras på alla hudtyper och hudfärger.


Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.


Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. För bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål. Med Dermapen4 kan man behandla: Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acne ärr.


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapen behandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.


Dermapen4 Konsultation

15 min - Kostandsfritt


Dermapen4 Ansikte

45 min - 1800 kr


Dermapen4 Ansikte + Hals

60 min - 2200 kr


Dermapen4 Ansikte + Hals + dekolletage

75 min - 3000 kr